UDBA, BIA, VOA… SERIJA O JEDNOJ TAJNOJ SLUŽBI Laušević se nije premišljao da prihvati ulogu

U toku je snimanje domaćeg špijunskog trilera “Državni službenik”. Scenario je napisao Dimitrije Vojnov, koji je zajedno sa Predragom – Gagom Antonijevićem i kreator serije. Za režiju su zaduženi Antonijević, Miroslav Lekić i Ivan Živković.

– Junaci priče su državni službenici jedne tajne službe. Brinu se o bezbjednosti svih nas, u vremenima u kojima živimo, gdje se planetarni procesi lome preko naših granica i kroz našu teritoriju. Priliv migranata, i nova bezbjednosna slika koja se stvara na početku druge dekade 21.vijeka je tema nove serije – priča za “Blic TV magazin” Ivan Živković.

Serija se snima već dva mjeseca u Beogradu i okolini, kao i na Kosovu i širom Srbije. Za sada se još ne zna tačno kada počinje prikazivanje na kanalu Superstar.

– Glavni junak je Lazar, koga tumači Milan Marić, nadolazeća evropska zvijezda u usponu. Osim njega, tu su još i Marta Bjelica, Ljuba Bulajić, Vaja Dujović, Sonja Kolačarić, Nina Nešković, Nebojša Dugalić, Nenad Jezdić, Žarko Laušević, Radovan Vujović, Igor Đorđević, Petar Zekavica i mnogi drugi – otkriva sagovornik Blica.

Zanimljivo je da je reditelj Živković sa Žarkom Lauševićem nedavno uspješno sarađivao i na seriji “Korijeni”. Kaže da se glumac nije puno premišljao kada mu je ponuđena uloga u novoj seriji.

– Uloga je neobična i vrlo interesantna, ali ne smijem mnogo da otkrivam. Jedino je jasno da će gledaoci uživati u njegovom zaista fenomenalnom talentu. Sarađujemo odlično, može se reći da smo sada već uhodani tandem, mada ima i drugih reditelja na seriji, nisam ja jedini – ističe Ivan.

Čini se da se ekipe sve više okreću domaćim krimi-pričama, koje su nedostajale domaćim TV kanalima.

– Mislim da smo nekako i mi seli u taj voz, koji vlada Amerikom pa i Evropom posljednjih tridesetak godina. Kroz priče koje se kreću po ivici zakona, nekako se drama običnog čovjeka lakše i uspješnije vidi. Mada ne bih “Državnog službenika” zvao krimi-pričom, mislim da je ipak triler u pitanju, i to je možda nešto sasvim novo, što još nismo imali – savremeni špijunski triler. Svi mi koji učestvujemo u nastajanju serije uvjereni smo da će publika uživati. Čekamo, naravno, njen sud na proljeće, kada počinje emitovanje – naglašava Ivan Živković.

Nastavak “Korijena”

Priča se da je u planu nastavak “Korijena” i da se uveliko radi scenario za ovaj televizijski projekat. Čak je procurila informacija u medijima da će Adama Katića tumačiti Andrija Kuzmanović.

– Ukoliko se radi na nastavku “Korijena”, ja ne znam ništa o tome. Vidio sam i ja natpise po novinama, ali stvarno ne znam ni da se radi, ni ko to radi, ni ko igra – kaže reditelj “Korijena” Živković.

Srpskainfo

Preporuka

Melina iz Prijedora osvojila Beč i poznatog vodite...
views 300
Upoznali smo se na setu snimanja modnog editorijala Prijedorčanka Melina Haskić već nekoliko godina ljubi popularnog austrijskog TV voditelja i mod...
DŽONI DEP SA PAPAGAJEM PRIČA SRPSKI U jednom trenu...
views 140
Holivudski glumac Džoni Dep već nekoliko nedjelja boravi u Beogradu gdje snima film pod nazivo “Minamata”. Da se glumac i dobro porovodi u ...
NOVA PJESMA Izašao spot Hladnog piva “Džepni Bog” ...
views 40
“Džepni Bog”, pjesma Hladnog piva, objavljena na albumu “Knjiga žalbe” 2007. godine dobila je službeni live spot, prenosi Headliner. Hladno pivo pr...
RASPAMETILA STAJLINGOM Srpska ljepotica se fotkala...
views 188
Poznata manekenka Sofija Milošević iznenadila je pratioce na društvenim mrežama fotografijama koje su nastale u Americi, a na kojima je vidimo u veoma...
ŠOKIRANI IZGLEDOM SLAVNE PJEVAČICE Ne izgleda nima...
views 129
I dok jedni tvrde da se “izobličila zbog botoksa”, drugi je brane navodeći kako je, što je neizbježno svima, jednostavno ostarila. Na društvenim mr...
Estradni rat: Stoja pretukla Seku Aleksić
views 1276
Izgleda da je na estradi dugo tinjao rat između Seke Aleksić i Stoje. Seka Aleksić je navodno ogovarala Stoju kod vlasnika jednog frizerskog salo...