Znakovi da vam partner sekusalno ne odgovara

Možda vam se on/a na prvu učinio/la kao savršena osoba za vas, međutim, kada ste došli do intimnog dijela, nešto je krenulo krivim putem.

Ne osjećate se sretno ni zadovoljeno? Možda je u pitanju problem seksualne nekompatibilnosti. Ovo su najčešći znakovi da nešto “ne štima”.

Rijetko vodite ljubav

Niste voljni seksati se, a i kad to činite, onda je razlog grižnja savjesti jer, eto, niste dugo. To je prvi i vrlo jasan razlog da vam vaš partner ne donosi uzbuđenje.

Imate neusklađene potrebe

Kada se vi želite seksati, on ne želi i obratno. Vaše se želje gotovo nikad ne poklapaju što rezultira siromašnim seksualnim životom.

Ne dovodi vas do vrhunca

U redu je ne doživjeti orgazam baš svaki put. Ali, ako se to događa svaki put, očigledno je da vaš partner ne poznaje vaše tijelo, a ni vaše potrebe, što ukazuje i na nedostatak komunikacije.

Ne uživate istovremeno

Njemu odgovara jedna, a vama druga poza i zapravo se žrtvujete polovicu seksualnog odnosa, što baš i nije cilj ovog čina.

Nikad niste spontani

Svaki seks je isplaniran i dogovoren te nema onog uzbuđenja gdje vas samo povuče k sebi i počne svlačiti. Nije baš strast o kojoj ste sanjali, zar ne?

Izvor: Index.hr