Članovi MK “Otpisani” Prijedorčankama čestitali 8. mart podijelom hiljadu cvjetova (VIDEO)

Ljubitelji dvotočkaša iz Moto kluba „Otpisani“ povodom 8. marta su obradovali svoje sugrađanke, tako što su svakoj dami koja se našla na gradskom trgu darovali karanfil.  Današnjom akcijom „Hljadu cvjetova za hiljadu dama“ mi smo nastavili niz aktivnosti planiranih za mart. Naše dame su ovo zaslužile, Jer Ipak su one stub našeg društva – rekao je sekretar kluba Goran Vranješ.

Sama pojava bajkera u srcu grada izazvala je mnogo pažnje, a mnoge Prijedorčanke su pored cvijeta, željele i da se usllkaju sa „Otpisanima”. A oni sami kažu, da iza crnih kožnih jakni nisu neki grubijani, i nadaju se da će ovim u svoje redove privući i poneku damu.

Ovim smo željeli da pokažemo da mi nismo tako grubi, kako možda izgledamo u ovim odijelima, ipak smo mi ljudi nježnog srca – kaže potpredsjednik „Otpisanih” Ratko Ćulum. “Otpisani”, koji uskoro slave dvije godine postojanja, su naglasili da je ovo samo jedna u nizu aktivnosti koje su planirali u narednom periodu. Jer sa proljećem počinje i sezona vožnje na dvotočkašima.

Z.J/Kozarski