Mržnja im ne dozvoljava da pohvale i da se uključe u ono što je dobro nego se bave ljubomornim komentarima, zaboravljajući da sve to što oni govore takođe nije usaglašeno na nivou BiH.

Rekao je ovo za Srpskainfo predsjednik Ujedinjene Srpske i poslanik u Predstavničkom domu BiH, Nenad Stevandić, komentarišući izjavu bošnjačkog člana Predsjedništva BiH, Šefika Džaferovića, da stavovi koje je iznio Milorad Dodik u Rusiji ne predstavljaju zvanične stavove Predsjedništva BiH.

– Jedino logično bi bilo pretpostaviti da ništa što kaže gospodin Džaferović, gospodin Komšić ili Izetbegović, takođe nije usaglašeno na nivou BiH – rekao je Stevandić.

Dodaje da bi oni trebalo da shvate da BiH nije ono što oni pričaju i misle, nego ono što se usaglasi.

– Zaboravljaju da ni ono što oni pričaju niko na nivou BiH nije usaglasio i da je samo mržnja i ljubomora razlog da reaguju na Dodikov dogovor za gasifikaciju od koje objektivno BiH ima velike koristi, a pogotovo FBiH, koja ima najskuplji plin – rekao je Stavandić.

On zaključuje da oni prave probleme što stalno destabilizuju situaciju u BiH i stalno drže napetost umjesto da se posvete dogovoru i radu.

Srpskainfo