Dragan Mektić, ministar za bezbednost BiH, koji je nedavno na Tviteru vulgarno vređao predsednika Srbije Aleksandra Vučića, viđen je u jednom kafiću u društvu Milivoja Lovrenovića iz Gradiške, od ranije poznatog policiji Republike Srpske zbog nasilničkog ponašanja

Podsetimo, nakon što je predsednik Vučić sredinom novembra ove godine čestitao srpskom članu Predsedništva BiH Miloradu Dodiku na postignutom dogovoru u vezi sa imenovanjem predsedavajućeg Saveta ministara BiH, Mektić je uputio neprimerene poruke predsedniku Srbije

Mektić je, između ostalog, na Tviteru poručio predsedniku Srbije: “Idi leči se, kako su samo bila fina tri dana bez tebe”.

Zanimljivo, istog meseca, Mektićev drug iz kafića Milivoje Lovrenović, kako su objavili mediji, uhapšen je u Gradiški jer je hodao ulicom i pucao iz pištolja, a zatim snimak okačio na društvene mreže.

Prema navodima medija, Lovrenović je hodao Ulicom Petra Pecije u Gradiški i pucao iz pištolja, a onda taj snimak okačio na Instagram.

Lovrenović je poznat policiji odranije po nasilničkom ponašanju, a vlasnik je i više ugostiteljskih objekata na području Gradiške.

Informer/prijedor24h