БАЊАЛУКА, 13. НОВЕМБРА /СРНА/ - Новоизабрани посланик у парламенту Републике Српске Костадин Васић на конференцији за новинаре.

Predsjednički kolegijum Ujedinjene Srpske odlučio je da podrži i učestvuje na današnjem skupu veterana Republike Srpske na kojem će prisustvovati i predsjednik stranke Nenad Stevandić, rukovodstvo, te članovi i simpatizeri.

– Mi želimo mir među braćom, međusobno poštovanje i uvažavanje bez incidenata i sukoba, bez obzira na političke i lične razlike i animozitete. Opredjeljeni smo za odlučno i beskompromisno očuvanje otadžbinskih vrijednosti i stabilnosti Republike Srpske kao uslov našeg opstanka i razvoja. Zato sve lične i političke ambicije moraju biti podređene našem jedinstvu i zajedništvu, naročito pred novogodiišnje i božićne praznike za koje očekujemo da prođu u porodičnoj i slavskoj atmosferi i miru – poručeno je iz Ujedinjene Srpske.

Da podsjetimo, Policijska uprava Banjaluka odobrila je održavanje za danas prijavljena dva skupa u Parku Mladen Stojanović koje će obezbjeđivati u skladu sa svojim ovlaštenjima.

Policijskoj upravi Banjluka jedan zahtjeva za održavanje javnog skupa uputili su poslanici u Narodnoj skupštini Republike Srpske Draško Stanivuković, Jelena Trivić i Nebojša Vukanović, a drugi Udruženje “Čast otadžbine” Beograd.

Srpskainfo