Danas je ispred Gradske uprave Zvornik održana konferencija za medije Gradskog odbora Ujedinjene Srpske na kojoj su prisustvovali predsjednik Ujedinjene Srpske, doktor Nenad Stevandić, šef Poslaničkog kluba US u NSRS Kostadin Vasić, kao i članovi Predsjedništva Gradskog odbora US Zvornik i kandidati za odbornike.

Kandidat Ujedinjene Srpske za gradonačelnika Zvornika, gospodin Kostadin Vasić poručio je da je spremnost Gradskog odbora na vrhunskom nivou i da smo spremni za nadolazeće izbore na kojima nam je cilj da osvojimo mandat gradonačelnika, kao i 5 odborničkih mandata!

Predsjednik Ujedinjene Srpske, doktor Nenad Stevandić je rekao da je Ujedinjena Srpska prva politička partija koja donosi planove i programe razvoja gradova, kako Banjaluke kao glavnog grada, tako i manjih gradova poput Zvornika. Strategije razvijaju visokoobrazovani i visokokotirani ljudi koji su članovi mnogih međunarodnih institucija i organizacija koje se striktno bave strategijama razvoja gradova.

Takođe, Ujedinjena Srpska je politička organizacija koja pruža priliku mladim i obrazovnim ljudima koji predstavljaju budućnost Republike Srpske. S’toga smatramo da možemo da pružimo bolju budućnost gradu i Republici, jer ne želimo da u 21. vijeku putna i komunalna infrastruktura bude presudna u izbornom procesu.