Rudar Prijedor i Željezničar tražiće u nedjelju (13 časova) pobjedu koja bi im puno značila u finišu ovog dijela sezone.

Rudar je uspio da veže dva remija, ekipa trenera Marka Tešića igra sve bolje, dok je Željezničar u rezultatskoj krizi. Sarajevski tim je vezao tri poraza (dva u prvenstvu i jedan u Kupu BiH).

-Željezničar je u seriji loših rezultata i sigurno je da će kao i mi tražiti bodove. Očekuje nas veoma težak teren, vjerovatno i utakmica sa puno grešaka. Međutim nadam se da će presuditi naš voljni momenat i činjenica da igramo na domaćem terenu. Obje ekipe su u kadrovskim problemima tako da će i to uticati na igru, ali očekujem žestok duel i veliku borbu. Nama bi eventualna tri boda puno značila da krenemo prema sredini tabele- rekao je Tešić.

Sa trenerom se slaže i Sergej Dojčinović.

-Izuzetno važan meč u kojem bi mogli da napravimo iskorak prema sredini tabele. Željezničar je u krizi rezultata ali ima dobar tim, a na nama je da mi pokušamo da iskoristimo svoje prednosti i dođemo do trijumfa kojim bi mirno otišli na reprezentativnu pauzu – rekao je Dojčinović.

Izvor: Srpskainfo