Već neko vrijeme mediji spekulišu o neslaganjima unutar vrha PDP-a a posebno na relaciji Jelena Trivić – Draško Stanivuković.

Da u spekulacijama ima i istine potvrđuje posljednji intervju koji je gradonačelnik Banjaluke dao Glasu Srpske.

“Sve kapacitete i političke i druge sam dao Jeleni na raspolaganje. Međutim, ona procjenjuje da je snažnija ako djeluje bez mene, to je njena odluka, a moje je da poštujem”, rekao je Stanivuković, govoreći o tome da li Jelena Trivić ima njegovu podršku ili su njih dvoje u sukobu.
“O tome se često polemiše i stiče takav utisak, jer nas u javnost ima manje. Međutim, Jelena ima moju punu i iskrenu podršku. Sve kapacitete i političke i druge sam dao Jeleni na raspolaganje. Međutim, ona procjenjuje da je snažnija ako djeluje bez mene, to je njena odluka, a moje je da poštujem. Maksimalno sam otvoren da pomognem”, rekao je on.

Izvor blizak PDP-u kaze da su neslaganja velika i da Stanivuković nije odustao od kandidature za predsjednika Srpske, što Triviceva ne podržava. Kako izvor dodaje Trivićeva je na jednom sastanku Stanivukoviću prigovorila što ni jednu funkciju ne iznese do kraja, već leti s jedne na drugu. A najviše mu je zamjerila što nije uspio završiti fakultet i da kao takav ne bi se mogao nositi s kandidaturom.

Dok u javnosti pokušavaju plasirati drugačiju sliku, neslaganja su sve veća i izlaze na vidjelo. O posljednjem razdoru unutar stranke svjedoči i snimak na kojem se Trivićeva svađa.

Izvor: banjaluckeprice.net