Jelena Trivić, koju je PDP samokandidaovao za jednu od dvije najvažnije funkcije na oktobarskim izborima, odbila je da kaže koga bi radije vidjela uz svoje rame za drugu najvažniju funkciju.

Na direktno pitanje ko joj je draži ili bolji kandidat Nebojša Vukanović ili Mirko Šarović, Trivićeva je odbila dirketno da odgovori rekavši da je na njima da se međusobno dogovore a onda je njoj svedno ko će biti kandidat jer su obojica dobri.

Trivićeva je rekla da Mirku Šaroviću da treba dati priliku da objasni priču oko neprijavljene imovine , odnosno šest nekretnina u Beogradu, kako je to objavio cin.ba.

Taktiziranje Jelene Trivić nije „sjelo“ Nebojši Vukanoviću.

Odmah je regaovao sa starom pričom da su on i Trivićeva najpopularniji prema istražiivanju i da bi trebali biti kandidati za dvije najvažnije funkcije.

„Jelena je rekla na to pitanje – ne bih da se miješam. Dakle, nemam aposlutno podršku nikog i ne mogu sam protiv svih. Ako me kanduduju prihvatiću, ako ne ….“ Rekao je Vukanović 

Pri tom Vukanović je javno saopštio da ne može skuptiti 10.000 potpisa i da nema 50.000 maraka kako bi prijavio kandidatruru za člana Predsjendištva BiH.

Vukanović pojašnajva i da se u opoziciji boje da bi njegova kandidatura za člana Predsjedništva BiH povukla i njgeovu Listu za pravu i red i time pomrsio kocne i nekim velikim strnakama u opoziciji.

Autor:faktormagazin, foto:faktormagzin