epa10685572 Novak Djokovic of Serbia (R) shakes hands with former American Footballer Tom Brady after winning against Casper Ruud of Norway in their Men's final matchduring the French Open Grand Slam tennis tournament at Roland Garros in Paris, France, 11 June 2023. EPA-EFE/MOHAMMED BADRA

Čuveni kvoterbek Tom Brejdi, sedmostruki osvajač Superboula i ikona američkog fudbala, je sinonim za GOAT u Sjedinjenim Američkim Državama, a poznato je i da je veliki navijač Novaka Đokovića.

Svojim gestom nakon što se najbolji teniser svih vremena plasirao u finale US opena oduševio je sve. Nije mogao da prisustvuje polufinalnom meču između Đokovića i Bena Šeltona, te je, kada je stigao u Njujork, otišao ispred njegove svlačionice da mu se javi i izvini zbog kašnjenja.

Ispostavilo se da je Brejdi zakasnio jer je prethodno preletio 1.700 kilometara kako bi prisustvovao meču i pružio podršku svom prijatelju, piše Sportal.

Osim što se izvinjavao, Brejdi je upoznao Đokovića sa svojim sinovima i iskreno mu čestitao na njegovim sportskim dostignućima.

– Ne prestaješ da razbijaš – rekao je Brejdi Đokoviću.

US open je ovu scenu podijelio na društvenim mrežama sa opisom “Dvije koze su u kući”, igrajući na dvostruku simboliku reči GOAT.

Izvor: Srpskainfo