Generalni direktor Univerzitetskog kliničkog centra Vlado Đajić zahvalio je danas rukovodstvu Republike Srpske i predsjedniku Miloradu Dodiku tokom svečanosti uručivanja inkubatora i opreme za zbrinjavanje novorođenčadi, koji su nabavljeni sredstvima prikupljenim na donatorskoj večeri “S ljubavlju hrabrim srcima”.

– UKC je jedna od najboljih zdravstvenih ustanova ne samo u regionu nego i šire – poručio je Đajić.

Đajić je zahvalio rukovodstvu Srpske za unapređenje rada svih klinika i organizacionih jedinica, za podršku pruženu u borbi protiv kovida 19, za najbolji Urgenti centar, operacione sale, najsavremeniji dijagnostički centar, kardiohirurgiju, izgradnju nove bolnice za onkologiju i hematologiju.

– Ovom podrškom pokazali ste da ste uz narod i da vam je najbitnije zdravlje stanovnika Republike Srpske – istakao je Đajić.

On je čestitao na akciji “S ljubavlju hrabrim srcima”, koja se održava pod pokroviteljstvo predsjednika Republike, kao i bivšem predsjedniku Željki Cvijanović čime je podržan kontinuitet jer su tom akcijom usrećili mnogu djecu i odrasle.

U Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci održana je svečanost uručivanja inkubatora i opreme za zbrinjavanje novorođenčadi, koji su nabavljeni sredstvima prikupljenim na donatorskoj večeri “S ljubavlju hrabrim srcima”.