ODŽAK – U 6.minutu utakmice područne lige Doboj između Bratstva i Borca iz Osinje, danas je u Donjoj Dubici kod Odžaka iznenada preminuo Dejan Majstorović (21).

Prema rečima Stanka Tomića, predsednika Bratstva, sve se dogodilo iznenada i munjevito.

„Danas nisam mogao prisustvovati utakmici, ali su mi rekli šta se dogodilo. Igrao se 6.minut susreta, lopta je bila na našoj polovini. Golman Borca iz Osinje, Dejan Majstorović bio je sam ispred svog gola. Pao je kao pokošen. Svi su mu pritrčali i hteli pružiti pomoć, ali on tada nije davao nikakve znake života. Hitno je prevežen u Dom zdravlja u obližnjem Šamcu gde su samo mogli da konstatuju trenutnu smrt. Utakmica je, razumljivo, prekinuta. Sačekalo se da dođu otac i brat nesrećnog mladića i on je, kako sam obavešten, prevežen u prosekturu RMC Doboj“, kaže Tomić.

Naglašava da je pomenuta tragedija sve rastužila.

„Čujemo da je bio momak za primer. Da je živeo sportski, da nije nikada imao zdravstvenih problema. Ne samo Osinja nego i naša Donja Dubica su u suzama. Sve nas je ovo potreslo. Ne znamo kako je i zašto je do toga došlo. Pokazaće obdukcija, ali za slabu utehu. Svi iz Donje Dubice i FK’Bratstvo’ upućujemo najiskrenije saučešće porodici Majstorović. Organizovano ćemo otići u Osinju kod Dervente na sahranu mladog čoveka, a ponudićemo se porodici da pomognemo i oko organizacije i troškova same sahrane. Ovo je težak trenutak za sve nas, nemam više reči“, rekao je Stanko Tomić, predsednik dubičkog Bratstva.

sportdc.net