Policija istražuje da li je fitnes instruktorka iz Novog Sada Teodora Kaćanski (30) ranjena u znak upozorenja njenog momku Nenadu Steviću (38), piše Kurir. Podsjećamo, za sada nepoznati napadač izletio je iz žbunja i prema njoj ispalio pet hitaca iz pištolja dok je izlazila iz crnog džipa, beogradskih registarskih oznaka, u subotu naveče ru Vardarskoj ulici u Novom Sadu

Nesretna djevojka ostala je u lokvi krvi ispred ulaza u kome je živjela sa momkom, a napadač je pješke pobegao prema Bulevaru Patrijarha Pavla gdje mu se gubi svaki trag. Policija spekuliše i da je moguće da je to bilo upozorenje momku sa kojim je živjela budući da je on odranije poznat organima gonjenja, te se ne isključuje mogućnost da napad ima veze sa njegovim neraščišćenim poslovima.

kacanski

eodora i njen momak su prema riječima komšija živjeli prilično lagodno. Kažu da su odmah o svom trošku uveli video nadzor prije godinu i po dana kada su se doselili i da je njihovo cijelo potkrovlje, praktično cijeli peti sprat. Policija još nije izdala zvanično saopćenje u vezi sa ovim slučajem, a do kasno uveče uz pomoć vatrogasnih reflektora pregledali su detaljno teren u potrazi za čaurama. Teodoru su meci pogodili u vrat, ruku, nogu i stomak i dalje je u veoma teškom stanju. Nalazi se u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine gde joj se ljekari bore za život nakon nekoliko hitnih operacija.