Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković organizovao je danas prijem za roditelje beba rođenih na Vidovdan, čime se svake godine završavaju aktivnosti u vezi sa “Konferencijom beba”, koja je ove godine prilagođena epidemiološkoj situaciji.
“Prvo smo darivali tri bebe rođene na Dan grada i na slavu grada, zatim smo posjetili i darivali bebe sa najviše braće i sestara, a to je porodica Stojnić, koja je dobila trojke, a danas smo darivali dvije najmlađe bebe koje su rođene na Vidovdan ove godine, kao i bebu koja je prva rođena nakon Vidovdana prošle godine”, rekao je Đaković novinarima u Prijedoru.

Time je, prema njegovim riječima, formirano “Predsjedništvo beba” za 2020. godinu i uspješno okončana ovogodišnja “Konferencija beba”.

“Sve bebe su zdrave, rastu, roditelji su srećni i mi smo im poručili da se vidimo još koji put jer je zadovoljstvo kad se u gradu rađaju djeca. Roditeljima čestitam, djeci želim da mirno rastu i nadam se da će iduće godine `Konferencija` biti održana u redovnim uslovima”, poručio je Đaković.

Majka jedne od beba rođenih na Vidovdan Zorana Milošević iz Gornje Dragotinje zahvalila je u ime roditelja za pažnju i poklone Gradske uprave.

“Ovo mi je prva beba, djevojčica je, rođena sa 3,5 kilograma i 53 centimetra. Unijela je radost u porodicu i nadam se da ćemo imati još djece”, rekla je Zorana.

Izvor: Agencije

Foto: prijedorgrad