Poslije odlaska Borisa Savića sa klupe Rudar Prijedora ekipu je u meču sa Jedinstvom vodio njegov pomoćnik Marko Tešić.

Činjenica je da su fudbaleri iz grada na Sani igrali protiv poslednjeplasiranog tima na tabeli Prve lige RS, ali to ne umanjuje veliku pobjedu od 6:1, a čini se da su protiv tima iz Brčkog konačno proradili u napadu.

– Nije bilo promjena u sistemu, igrali smo kao i do sada. Za razliku od prethodnih utakmica kada smo se mučili sa realizacijom sada je ušla prva, zatim i druga šansa, konačno se sve otvorilo i išlo kako želimo. Međutim, opet smo promašili jedan penal, ali moramo da budemo zadovoljni, okrećemo se narednoj utakmici u kojoj gostujemo Ljubiću, Prnjavorčani vole da se nadigravaju i vjerujem da će meč biti kvalitetan. Naravno, mi ćemo nastojati da dođemo do sva tri boda, jer je cilj kluba da što prije stignemo do ovjere prvog mjesta i plasmana u viši rang – poručio je Tešić.

Iako se proteklih dana licitiralo sa imenima stručnjaka koji bi mogli da sjednu na klupu Rudar Prijedora Tešić će da vodi naredni meč koji se igra u srijedu, a vrlo vjerovatno će da ostane na mjestu šefa stručnog štaba do kraja sezone.

Izvor: Srpskainfo