Fudbaleri Rudar Prijedora u nedjelju (17 časova) na Gradskom stadionu u Prijedoru dočekuju aktuelnog vicešampiona BiH ekipu Sarajeva koja nije dobro startovala u novoj sezoni. Ovaj meč za “rudare” sa Sane dolazi posle veličanstvene pobjede (2:0) u Mostaru protiv Veleža.

-Imamo priliku da se potvrdimo, svaka utakmica je svoja priča, za sebe. Biće jako bitan pristup igri i protiv slabijeg ili puno boljeg protivnika. Treba da igramo maksimalno, prikažemo sve što znamo, pametno da trčimo, pametno da razigravamo i pametno budemo skoncentrisani na situacije na terenu. Tražićemo kroz igru da stvaramo situacije do povoljnog momenta kada možemo ugroziti gol rivala. Hoćemo da nastavimo pozitivan niz. Ova utakmica je nova priča i novo dokazivanje – rekao je Nikica Milenković, šef stručnog štaba Rudar Prijedora.

Jedan od aduta domaćih u meču sa Sarajlijama trebalo bi da bude Ajdin Redžić, koji je istakao:

-Šef je sve manje više rekao. Dolazi nam u goste Sarajavo. Sve znamo ko su i šta su, imamo respekt prema rivalu. Ne smiju nas poljuljati rezultati koje imamo, za našu ekipu je važno da odigramo kvalitetno i smireno. Treba da budemo pravi i da uz podršku navijača slavimo. Nadamo se prvoj domaćoj pobjedi u prvenstvu.

Stručni štab neće moći da računa samo na napadača Luku Kulenovića koji je od prije nekoliko dana počeo da trenira punim intenzitetom.

prijedor24h