Srpski duel 11. kola m:tel Premijer lige BiH igra se sutra (15 časova) na Gradskom stadionu u Prijedoru, a fudbaleri Rudar Prijedora dočekuju bijeljinski Radnik.
-To su klubovi koji su naš nivo, Radnik spada u to i pred nama je teška utakmica. Najteže je igrati kada se nešto mora uraditi, odnosno kada morate da dobijete susret. Moramo da imamo pravi pristup, dobru koncentraciju i disciplinu, da kroz pas igru dođemo u šansu da napravimo pozitivan rezultat. Moramo da napravimo sve da voda ide na naš mlin. Protivnik će sve učiniti da nas sputa u našim nastojanjima, a mi nemamo izbora poslije dva vezana poraza, moramo da  napravimo dobar rezultat – rekao je Nikica Milenković, šef stručnog štaba Rudar Prijedora koji za ovaj susret nema kadrovskih problema.

On je na današnjoj konferenciji za novinare apostrofirao i ovo:
-Po meni Zrinjski je najviše pokazao, Mostarci su jedina ekipa koja nas je nadigrala, nismo uputili udarac na gol, nismo imali šansu Teško je igrati kroz pas igru i doći do gola, ali to smo uspjeli u Trebinju kada je Nikola Mandić pogodio i na tome treba da radimo.
Optimističan je i golman Nemanja Šćekić:
-Poslije dva teška gostovanja u kratkom vremenu i dva duga puta očekujem da svako da svoj maksimum i pozitivan rezultat neće izostati. Igramo protiv direktnog konkrenata kući, a ako želimo opstanak moramo da pobjeđujemo i osvajamo bodove u ovakvim utakmicama, a na strani protiv jačih ekipa igramo bez pritiska i opterećenja.

Izvor: SportDC