Burno je bilo u krajiškom derbiju između Rudar Prijedora i Borca, a na kraju je meč završen remijem, kojim mogu da budu zadovoljniji u domaćem timu.

Rudaru su tokom meča imali puno primjedbi na suđenje Velimira Drinića, posebno zbog kriterijuma kod dosuđenih prekršaja.

Trener Nikica Milenković je poslije utakmice čestitao igračima.

-Prvo bih pohvalio igrače jer su imali divovsku bitku protiv 12 igrača, a o 12. igraču ne volim pričati, ne volim pričati o sucima. Borac je veliki tim i veliko ime i ne treba im sudac da pomogne. Rudar Prijedor je danas pokazao karakter , momci su se borili i ponosan sam na njih- rekao je trener domaćih.

Borac nije uspio da dođe do prve pobjede na debiju novog trenera. Imali su Banjalučani više loptu u svom posjedu, izveli su 14 kornera u odnosu na dva koliko su domaći.

-Mislim da smo možda 98 minuta što se igralo bili bolja ekipa, stvorili više šansi i realno smo trebali odnijeti tri boda. Svaka čast Rudaru na igri i mislim da su borbom zaslužili bod danas. Trenutno smo zadnji na tabeli i da bi izašli s te pozicije trebaju na bodovi. Uvođenjem drugog napadača pokazali smo da želimo da pobijedimo, rekao je Miljanović.

Izvor: Srpskainfo