Duel starih rivala donio je dobar fudbal, iako se igralo po toplom i sparnom vremenu. Važnost meča, bodovi su potrebni i jednom i drugom timu, nije ipak sputao igrače.

Domaći su poveli u 13. minuti. Jakirović se poigrao sa odbranom Borca, na lijevoj strani, a nakon njegovog centaršuta odlično je glavom reagovao Mandić. Nemoćan je bio Pavlović.

Nakon tog gola Borac je pojačao pritisak ka domaćem golmanu. Imao je Stojan Vranješ dvije dobre prilike, ali nije bilo gola. Kada se očekivao kraj prvog poluvremena, dosuđen je slobodan udarac za Borac, ba nekih 18 metara od gola Rudar Prijedora.  Udarac Stojana Vranješa je zaustavio Šćekić. Lopta je otišla u korner. Nakon toga je dobro reagovao Pekija i izbacio loptu još jednom u korner, a Zakarićevo drugo ubacivanje iz ugla u gol pretvorio Dejan Uzelac.

Nastavak meča bio je tvrd . Borac je pokušavao doći do trijumfa, a igrači Rudar Prijedor čvrstom defanzivom i kontrama pokušavali su nešto uraditi prema golu Pavlovića.

Najbolju priliku u nastavku vidjeli smo u 7 minuti sudijske nadoknade. Vušurović je snažno tukao, a golman Šćekićj e sačuvao svoju mrežu.

Rudar Prijedor – Borac 1:1 (1:1)

Prijedor. Sudija: Vladimir Drinić (Modriča). Strelci: Mandić 13. (Rudar Prijedor), Uzelac 45. (Borac).

Rudar – Prijedor: Šćekić, Pekija, Pavlović, Klerisamrio, Burazor, Mandić, Dojčinović,  Sajak, Marić, Jakupović, Smajić. Na klupi: Topalović,  Jakirović,  Sadiku, Bilbija, Kulenović, Gavranović, Knežević, Marmat.

Borac: Pavlović, Jovanović, Uzelac, Begić, Ćosić, S, Dujaković, Vojnović, N. Dujaković, Vranješ, Kulašin, Zakarić. Na klupi: Lakić, Mols, Subić, Lukić, Čavić, Meleg, Erić, Moraitis, Vušurović.

Izvor: SportDC