Ne smiruju se strasti zbog jučerašnjih izjava Ivana Begića na račun SDS-ovog Milana Radovića i PDP-ovih Jelene Trivić i Draška Stanivukovića. Društvene mreže gore. Međutim, glavni akteri priče, danas ćute. Na naše pozive nisu se javili niti Begić, niti Stanivuković, Radović i Trivićeva. Predsjednik PDP-a Branislav Borenović pred kamerama se ogradio od Ivana Begića, rekavši da takve izjave nisu stavovi stranke. Obrušio se na ATV i našu uređivačku politiku. Smeta mu to što smo izvještavali o onome što je Ivan Begić rekao pred mnogim novinarima.

Do juče je Borenović branio stavove i poteze Ivana Begića, danas mu okreće leđa i u najmanju ruku se čudi njegovim izjavama. O optužbama Begića na račun Milana Radovića da je povezan sa kriminalnim radnjama, lider SDS-a, kaže ne zna mnogo.

Ljuti protivnik Ivana Begića preko noći je postao i njegov dojučerašnji saborac Stefan Blagić. Naljutile su ga izjave o tome da je on jedan od krivaca zbog kojeg je Begićev eksplicitni snimak dospio u javnost.

Ipak, Begić je najmanje juče poštedio SDS-ovog Milana Radovića. Pozvao ga je i da vrati poslanički mandat. U suprotnom će, kaže, objaviti prepisku u kojoj mu je Radović priznao sve ono o čemu je i govorio. Smetala im je, kaže Begić, kandidatura Draška Stanivukovića koji ne bi dozvolio da on bude premijer, pa je nastojao da ga svim sredstvima diskredituje.

Otkriva da je  Jelena Trivić Radoviću obećala da će biti premijer ukoliko pobijedi na izborima.

A samo prije nekoliko mjeseci Draško Stanivuković i Milan Radović rame uz rame, zagovarali su bolji život, na kako su to nazvali, protestima ispred zgrade RTRS.

Izvor: ATV