Problem je, navodi se, i prevoz na treninge.

Fudbaleri Rudara iz Prijedora danas su odbili da trenirati jer im se duguju tri plate, a njihov zahtjev je da im se obrati neko iz Uprave i da konkretne odgovore kada su u pitanju dugovanja, ali i nastavak rada.

Mondo.ba piše da je stručni štab prepušten sam sebi, a od Uprave mogu da računaju samo na Aleksandra Topića, Milana Despotovića i Darka Mandića, koji su uz sve uključeni i u organizaciju utakmica. Klub nažalost ne uspjeva da obezbijedi normalno funkcionisanje i uslove za trening jedne premijerligaške ekipe.

Ekipa Rudara tako je primorana da se seli na terena na teren, zbog čega stručni štab mora da mijenja planove treninga, a u nekoliko navrata kada uprkos jako lošim prilikama onemogućeno i korištenje novoizgrađenog vještačkog terena FK Gomjenica.

Problem je, navodi se, i prevoz na treninge, pa se dešavalo da igrač vozi jedan od kombija kako bi ekipa stigla na teren i odradila trening.

Prijedorski klub očigledno se nalazi u vrlo teškoj situaciji, ne samo kaada je u pitanje takmičenje, već i organizacija i funkcionisanje kluba.

Dokaz za to je i današnji štrajk, a vidjećemo šta će se dešavati u narednim danima i da li Rudar može da riješi bar dio problema, kako bi se stvorili uslovi da se ekipa bori za opstanak u Premijer ligi BIH.

Izvor: aloonline