U Prijedoru je održana izborna konferencija Gradskog odbora SNSD-a za čijeg je predsjednika izabran Dragoslav Kabić.

Iz ove stranke istuču da se pripremaju za izbore i da se u Prijedoru nastavlja realizacija brojnih infrastrukturnih projekata.

– Nastavljamo istim tempom, po istom principu, onako kako SNSD zahtijeva godinama, kako stoji u statutu i spremamo se za nove izbore – naveo je Kabić.

Izbornoj konferenciji SNSD-a u Prijedoru prisustvovalo je najviše rukovodstvo stranke.

Foto: RTRS

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je da je Gradska organizacija SNSD-a u ovom gradu jedna od najboljih, od koje su učile i neke druge opštinske organizacije.

Dodik je naveo da je u ovom gradu na redovnoj izbornoj konferenciji Gradske organizacije koja se na ovaj način sprema za izbore.

– Veoma sam ponosan na ovu gradsku organizaciju koja je bila i jeste jedna od najboljih organizacija. U partiji su naše opštinske organizacije učile iz metoda rada ove gradske oprganiazcije i drago mi je što idemo sa uspjehom koji je obezbijedio da ovdje u dva navrata imamo izbor za gradonačelnika i da oba puta SNSD dobije svog gradonačelnika – rekao je Dodik prije početka izborne konferencije.

On je dodao da SNSD na opštim izborima gotovo redovno pobjeđuje, te da su i ovdje navikli na pobjede.

Dodik je naveo da je ovo večeras vrhunac jednog partijskog pokazivanja koje treba da svima da dodatno samopouzdanje, novu dimenziju i kretanje SNSD-a do novih pobjeda.

Na izbornoj konferenciji obratili su se predstavnici Ujedinjene Srpske, SPS-a, Socijalističke partije, Potkozarskog narodnog pokreta, NPS-a i Pokreta demokratske akcije.

Gradskoj izbornoj konferenciji u Prijedoru prisustvovala je i potpredsjednica SNSD-a Željka Cvijanović.

Autor: RTRS