Član Glavnog odbora SNSD-a Srđan Šekara ističe da je neozbiljno očekivati od lidera SDS-a Mirka Šarovića da će dosljedno braniti interese srpskog naroda od koga se, kako kaže, odrodio još prije šest, sedam godina uljuljkan u slavi najministra sarajevske političko-medijske čaršije.

“Neko ko poput Mirka Šarovića neće da polaže račune institucijama Republike Srpske i ne libi se da to javno kaže u Narodnoj skupštini, nema pravo da se poziva na narod niti da mu poručuje da pobijedi kako bi, tako bar sugerišu njegove objave, on i gospođa /Jelena/ Trivić `živjeli bolje`”, napisao je Šekara na “Tviteru”.

On ističe da se predsjednik SDS-a davno, još prije šest, sedam godina, kada je uljuljkan u slavi najministra sarajevske političko-medijske čaršije, odrodio od svog, srpskog naroda, ne shvatajući da je pljunuvši na saradnju sa institucijama Republike Srpske pod noge bacio upravo narodnu volju.

“Očekivati od takvog političara da će dosljedno braniti interese srpskog naroda je neozbiljno, baš kao što su neozbiljne i njegove poruke o `boljem životu` dok uljuljkan u ličnom komodidetu i uz nezakonitu pratnju obilazi Srpsku koju kao bošnjački `najministar` nije pitao nizašta”, naveo je Šekara.

Autor: SRNA/ATV