Kada večeras Sunce, koje je u Blizancima, načini kvadrat sa Neptunom u Ribama, doći će do podele i sumnje u svim našim vezama, što je jako loše za ljubavni horoskop svih pripadnika Zodijaka – ima dosta prostora da se stvari poprave.

Sunce predstavlja nas same i ono što mi jesmo i kako vidimo svet oko nas. U Blizancima, Sunce je fokusirano najviše na to kako vidimo svet nego sebe. Sada se osećamo mnogo energičnije i strastvenije iznosimo naše poglede na život. Neptun u Ribama je recept za fantaziju, iluziju i sanjarenje. To može da bude loše po naše veze jer ćemo biti skloni da zamišljamo neke stvari i situacije koje uopšte nisu realne u našoj vezi, a dolaziće i do prekida u komunikaciji.

Ponekad zaboravimo da ono što vidimo nije zapravo stvarno i da vidimo ono što želimo da vidimo, a to vodi neosnovanim optužbama partnera kako su se promenili kada se samo promenila naša percepcija njihovog ponašanja.

U vezama, najteža stvar koju možemo da uradimo jeste da partneru pokažemo naše pravo lice.Iako se svi u vezama izjašnjavaju kako očekuju da budemo svoji, to nekad biva osuđivano. Ponekad želimo neke ljude samo dok se uklapaju u idealnu sliku koju mi imamo u glavi. Ovaj tranzit nateraće nas da vidimo stvari onakve kakve jesu.

Ljubav je veliki izazov Foto: Pixabay.com

On će nam ukazati vidimo li ono najbolje u nekome ili samo želimo da oni budu bolji nego što mogu da budu. Moraćemo da napravimo neki balans. Sve naše iluzije biće uništene tokom ovog perioda, ali ćemo dosta toga saznati o našim vezama.

Prihvatite to da ne može sve da bude savršeno. Mi nismo napravljeni da budemo savršeni već da živimo život, a ovde smo da bismo učili. Istina je da se ne zaljubljujemo u ljude samo zato što oni rade sve savršeno dobro, već zato što nam nude nešto što niko drugi ne može. Zaljubljujemo se zato što se oboje nadamo da ćemo oboje dati sve od sebe i da ćemo raditi zajedno kako bismo izgradili vezu.

Stvari će nekad ići malo teže i neće biti savršene svakog dana, ali je nada u korenu svake veze i ljubavi koja je predodređena da traje.

(Telegraf.rs/yourtango.com)