Predsjednik SNSD Milorad Dodik izjavio je večeras u Prijedoru, da je uvjeren da SNSD ima kvalitet da uspješno sprovede kampanju i na predstojećim opštim izborima u BiH pobijedi, zato što je narodna, nacionalna i državotvorna politička partija.

On je istakao da je od 192.000 članova SNSD-a 52.000 žena i 27.000 mladih, što govori da je SNSD jedna od najmasovnijih i najbolje organizovanih političkih partija.

Dodik je na manifestaciji “Gastro veče”, koje je organizovao Gradski odbor SNSD Prijedor i Aktiv žena, rekao da će SNSD na predstojećim izborima ostvariti istorijski vrijednu pobjedu.

“Ovo je rezultat zalaganja i inspiracije naših aktivista, da zajedno prikupimo dodatnu energiju za vrijeme koje nas čeka u narednih mjesec dana uvjereni da će SNSD pobijediti i ostvariti istorijski vrijednu pobjedu koja će biti veća nego ona 2006. godine kada smo imali do sada najbolji rezultat”, rekao je Dodik.

On je rekao da se danas družio i sa mladima SNSD-a na Јahorini koji su, takođe, na svoj način obilježili početak kampanje, uvjereni da SNSD ima kvalitet i kapacitet da iznese ovu kampanju, zato što je narodna i nacionalna i državotvorna politička partija.

Na manifestaciji “Gastro veče” koja je održana u Ljetnoj bašti u Prijedoru uz bogat umjetnički program prezentovana je gastro ponuda naroda Potkozarja, a manifestaciji je prisustvovala i potpresdjednica SNSD-a Željka Cvijanović.

Članice Aktiva žena, na 26 štandova predstavile su razna tradicionala potkozarska jela, a upriličen je i prigodan kulturno-zabavni program.

RTRS