Miša Jovanović (57) iz Lazarevca koji je u subotu ubio bivšu suprugu Gordanu Jovanović (47), teško je povrijedio njenog rođenog brata Gorana Radosavljevića (42) iz Raške.

Prema informacijama, stanje teško povrijeđenog Radosavljevića ni jutros nije bilo ništa bolje.

Podsjetimo, prema riječima očevidaca, Gordana, Goran i M. J. su sjedili zajedno za stolom u kafani kada je M. J. iznenada ustao i započeo krvavi pir naočigled mnogih prolaznika.

– Muškarac je odjednom ustao, izvadio pištolj i pucao ženi u glavu, a potom i njenom bratu. Ona je odmah pala mrtva, a brat je prevezen u kruševačku bolnicu i ljekari mu se bore za život – ispričao je očevidac ove tragedije.

Nakon toga, Jovanović je pobjegao, ali je potom u bjekstvu vozio suprotnom trakom, izazvao udes, pa se ubio hicima iz pištolja. Kako Blic saznaje, razlog za ubistvo, ranjavanje i samoubistvo je razvod braka.

– Majka ga je napustila prije dva mjeseca, samo je otišla od njega. On nije mogao da pređe preko toga. Ne mogu ništa više od toga da vam kažem – rekla su Gordanina i Mišina djeca.

Foto: Privatna arhiva

Vlasnik kafane u kojoj se desilo ubistvo, čuo je šta je Miša J. rekao bivšoj ženi samo nekoliko sekundi prije nego što će pucati u nju.

– Obećavam ti, ubiću prvo tebe, pa djecu, pa sebe – navodno je izgovorio, potom ustao, izvadio pištolj i pucao u Gordanu.

Prvi metak ju je samo okrznuo, ali je drugi ispaljen direktno u glavu nesrećne žene. Potom je ispalio hitac i u njenog brata.

Ljudi koji su se našli u bašti i u prolazi, utrčali su u okolne radnje kako bi se sakrili.

– Vlasnici radnji su pozaključavali vrata i niko nije smio da izađe neko vrijeme – dodali su očevici nemile scene.

Gordana je živjela u Lazarevcu, dok je Goran iz Raške. Gordana i M. J. inače imaju dvoje djece. Policija intenzivno radi na rasvjetljavanju zločina.

(Blic, Telegraf )