Uhapšena grupa Veljka Belivuka je, kako se sumnja, u iznajmljenim vikendicama kod Loznice i još dvije kuće u Srbiji mučila i ubijala otete muškarce

Uhapšena grupa Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, kako se sumnja, otimala je, mučila i ubijala ljude u iznajmljenim vikendicama kod Loznice, saznaje Kurir. Na ovim mjestima članovi ove grupe su, prema saznanjima Kurira iz istrage, sjekli glave i jezike i kiselinom uništavali tijela žrtava!

Ovo su dvije štek vikendica, locirane između Loznice i Gornjeg Milanovca, u kojima je Belivukova ekipa navodno činila najgnusnije zločine.

Topili tijela

Podsjetimo, Belivuk je uhapšen u četvrtak zajedno sa Markom Miljkovićšem i još 17 njihovih saradnika. Policija je tokom pretresa više od 30 lokacija pronašla ključne dokaze za neke od najbrutalnijih zločina koje su počinili. – Navodno, prilikom pretresa kuće pronađeni su ključni dokazi koji upućuju na to da su nestali muškarci mučeni, a potom spaljivani kiselinom u ovim kućama.

Postoje informacije koje ukazuju na to da su jednom ubijenom odsjekli glavu, drugom jezik, da su topli dijelove tijela – rekao je ranije izvor.

Kako Kurir saznaje, juče su u ovom selu primjećene policijske snage.

(Izvor/Foto: Kurir)