U Rudar Prijedoru nema predaje. Ekipa je željna novog izazova i vjeruje da uz malo sreće može doći do pozitivnog rezultata na gostovanju kod Sarajeva.

Njihov rival se bori za mjesto u Evropi u seriji je kvalitetnih partija ali trener Srđan Marjanović ne gubi nadu.

-Kad kažete ime protivnika onda je to ekipa koja zaslužuje respekt i jedno od najtežih gostovanja u prvenstvu. Ipak, Sarajevo je ekipa kod koje može da se igra jer želi da se nadigrava. Nama je svaki bod bitan i želimo da ponovimo dobro izdanje protiv Borca nadamo se sa malo više sreće. Sreću treba zaslužiti. Imamo dobar sastav pa se nadam se dobroj partiji i pozitivnom rezultatu- istakao je trener Marjanović.

Za ovaj meč on ne može da računa na golmana Nemanju Šćekića, kao i igrače Nemanju Pekiju i Danila Marmata.

-Naš rezervni golman Lakić je takođe dobar. Šćekić je za mene među tri najbolja golmana, ali imamo kvalitetnu zamjenu i ne želim da u tome tražim alibi. Ne znam koja ekipa ima dva kvalitetna golmana kao mi. Ne vidim tu da smo oštećeni vjerujem i u Lakića i da će i on dobro braniti – poručio je trener Rudara.

Nermin Hodžić nakon odlične partije protiv Borca ističe da je za Rudar svaki meč nova borba za goli opstanak

-Teška utakmica nas očekuje protiv kvalitetnog rivala i svjesni smo stanja u kojem se nalazimo. Mi u svakoj utakmici moramo da ganjamo bodove, da se izvučemo iz problema u kojima se nalazimo – poručio je Hodžić.

Duel u Sarajevu se igra u nedjelju u 13 časova.

Izvor: Srpskainfo