Podigla se prašina zbog odluke poskupljenja karata u javnom prevozu. Iako je Stanivuković čvrsto obećavao da će Banjaluka biti prvi grad koji će imati besplatan prevoz za najmasovnije kategorije stanovništva, danas je svojom politikom omogućio skuplji javni prevoz u Banjaluci.

Korisnici na društvenim mrežema konstantno iznose svoje razočaranje. Priznaju da su po naredbi gradonačelnika bili primorani da “blate” njegove političke protivnike. Kažu, gradonačelnik ne radi za dobrobit građana.

Podržavaju odbornika SNSD-a Srđana Amidžića koji je rekao da do poskupljenja nije smjelo da dođe.

“Profesore Amidzicu. Prije par sedmica sam iznijeo gnusne uvrede na Vaš račun. Ovim putem Vam upućujem javno izvinjenje jer ns želim više da za šaku dukata izdajnika Stanivukovica blatim postene i cestite ljude poput vas koji sve sto rade rade za dobrobit građana. Vi ste ostvaren covjek koji nema nikakvog interesa od ovoga, niste čak ni na listi a borite se lavovski i svakodnevno ste na terenu i hvala Vam na tome. Još jednom, primite moje iskreno izvinjenje, bio sam primoran i ucjenjivan za sve sto pisem”, napisao je Dragan Kopanja na društvenim mrežama.

Svako ko je glasao u Skupštini grada za poskupljenje javnog prevoza, kaže Amidžić, treba da pruži obrazloženje za te svoje stavove.

Izvor: banjalučkepriče.net