U cilju predostrožnosti, najavljujući gostovanje u nevesinju kod Veleža (prvi meč u Prijedoru 3:2 za domaćina) Vule Trivunović, šef stručnog štaba Rudar Prijedora je pozivao na oprez i hvalio domaći sastav.

 

Poslije današnje utakmice na Gradskom stadionu u Nevesinju jasno je da Rudar Prijedor nije odustao od trke za titulom i povratkom u Premijer ligom BiH i da se čvrsti “rudari” sa Sane neće predati i da nemaju kompleks bodovnog zaostatka.
Potpuno smo i zasluženo pobijedili Velež za koji i sada kažem da je jako kvalitetan sastav, i koji je posebno opasan na domaćem terenu. Mnogo smo bolji individualno na terenu, a imamo i širi roster imamo u odnosu na Nevesinjce. Odigrali smo fenemenalnu utakmicu i sve čestitke za današnji rezultat pripadaju isključivo fudbalerima koji su na igralištu odradili sve ono što smo se dogovorili. Ovo je rezultat za sve naše navijače i pobjeda za budućnost – rekao je Vule Trivunović, šef stručnog štaba.
Rudar Prijedor je jedini prvoligaš ove sezone koji je dva puta u gostima slavio po 5:0. Jesenas je to bilo u Mrkonjić Gradu protiv Slobode Nove banke kada je na klupi sjedio Bojan Krulj, sada je to isto uradio i Vule Trivunović, dakle…
Imamo potencijal! Iza nas su zimske pripreme kvalitetne i sistematične, znamo šta, kako i kada, u datom momentu. Ako se ne varam jedini smo prvoligaš koji u startna dva proljećna kola nije primio nijedan gol. To nije slučajnost, to fudbal ne poznaje – dodao je Trivunović.
U narednom kolu Prijedorčani dočekuju Romaniju koju su jesenas na Palama dobili sa 1:0.
Očekujemo novu pobjedu i nova tri boda. To je naš cilj. Prije svega da se igrači odmore od dugog i napornog puta u Nevesinje, a od srijede ćemo pričati o Romaniji koju ne potcjenjujemo, ali mi se u Prijedoru pitamo – jasan je i optimističan Vule Trivunović.

Izvor: SportDC