Generalni sekretar Fudbalskog klub Rudar Prijedor Borislav Srdić održao je konferenciju za novinare na kojoj je javnost upoznao sa predstojećem donatorskom večeri čija je organizacija u toku, a biće održana u utorak, 17. decembra 2019. godine u hotelu “Prijedor” sa početkom u 19 časova.

-Ovo je jedna od aktivnosti koja je planirana po dolasku nove uprave i čisto nevezana je za trenutno stanje u klubu, jer je to ideja od jula ove godine, dakle događaj koji je mnogo ranije, unaprijed, planiran. Suština čitave priče jeste da na jednom mjestu okupimo sve svoje partnere i sve one za koje smatramo da bi u nekom narednom periodu mogli da budu naši partneri. Ono što klub može da ponudi svima jeste sve, od korištenja usluga i proizvoda svojih dobavljača, da im pruži usluge marketinške promocije, naravno za određenu nadoknadu. U tom smislu kreirali smo neku vrstu sponzorskih paketa, pet-šest različitih varijanti, tako da imamo paket za generalnog sponzora s tim da taj nije na raspolaganju obzirom da već imamo tri glavna sponzora, Grad Prijedor, RŽR “Ljubiju” i Arcelor Mital. Planirali smo da imamo i zlatnog sponzora, prijemnog sponzora, običnog i srebrnog – istakao je Boris Srdić.

On je potom pojasnio sponzorske pakete:

-U zavisnosti od paketa klub se obavezuje da će pružati određenu vrstu komercijalnih usluga tako da za prijemnu varijantu sponzora imamo obavezu od 36 do 48 hiljada maraka godišnje, to je oko tri do četiri hiljade mjesečno. Klub se obavezuje da će obezbijediti brendiranu ložu tom sponzoru, mjesto na dresu ili šorcu, poklon opremu kluba, reklamu na atletskoj stazu, reklamu na panou u pres sali, logotip sponzora na internet stranici kluba kontinuirane reklame na društvenim mrežama, kao i kontinuirane promocije tokom utakmica gdje će konferesijer spominjati tokom cijele utakmice ko su sponzori.

Takođe biće obezbijeđen i određeni broj godišnjih karata i za svaku utakmica određen broj ulaznica za tu utakmicu. Očekujemo poprilično dobar odziv sponzora s područja Grada Prijedora, ali i iz Banjaluke i okoline, a radi se o javnim i privatnim preduzećima iz oblasti pružanja finansijskih usloga, proizvodnje hrane i pića, bankovnih usluga… Raspon paketa se kreće od jnajjeftinijeh od 1.200 maraka ili 100 maraka mesečno do 80.000 maraka, a ako neko ponudi i više od toga rado ćemo da prihvatimo i te jače ponude, ukoliko se neko nađe spreman da ih ponudi.

prijedor24h