Gradski stadion u Prijedoru. Gledalaca: 100. Sudija: Dragan Petrović (Banjaluka). Pomoćnici: Sandra Zorić i tamara Došen (Prijedor). Strelci: Joškić u 17. i 63, Pilipović u 27. i Stupar u 75. minutu za Područnu ligu Prijedor, a Grabić u 6. (iz penala) i 53. (iz penala) za Višu listu Prijedor.

PODRUČNA LIGA: Inđić, Čulić, Pilipović, Čiča, Basrak,Karanović, Joškić, Došen, Stupar, Davidović. Selektor: Željko Vuković.

VIŠA LISTA: Udovičić, Eremić, Bilbija, Kovačević, Z. Radaković, Vuković, D. Džepina, Keranović, Grbić, I. Radaković. Selektor: Drago Lukić.

Zanimljaiva fudbalska utakmica odigrana je na Gradskom stadionu u Prijedoru između dve sudijske ekipe, u kojima su arbitri sa Područne lige pokazali sudijama sa Više liste, odnosno koji sude savezne rangove takmičenja a su u ovom trenutku kao fudbaleri uspešniji i umešniji.

Starije kolege sa nižih lista pobedile su ekipu koja je u sebi imala i internacionalce sa 4:2, a ekipi sudija sa Više liste nisu pomogla ni četiri soduđenja jedanaesterca jer je Igor Radaković pogodio stativu, a Keranovićev šut odbranio je golman Inđić.Zanimljivo je da je banjalučki arbitar Petrović za tri minuta tri puta pokazao na belu tačku za kolege s kojima je trenutno na listama saveznog ranga, međutim lopta jednostavno nije htela u gol.

Nakon završetka utakmica odigrano je i treće poluvreme u ugostiteljskom objektu „King“ u Prijedoru, uz roštilj i burad točenog piva. Ova utakmica ujedno je poslužila sudijama da provere svoju fizičku spremu za narednu sezonu.

prijedor24h