Šef Kluba odbornika SNSD u Skupštini grada Doboja Zoran Blagojević istakao je da prljavu kampanju, političke tračeve, zamajavanje naroda nadmenim i nejasnim jezičkim akrobacijama treba hitno prekinuti, a sluđenim biračima pristupiti argumentima i djelima.

irače ne treba potcjenjivati, obmanjivati i trovati neistinama i glupostima koje su u rangu čaršijskih priča. Samo tako mogu okarakterisati i izjave koje neumorno kao salve ispaljuje odbornik PDP Olivera Nedić, rekao je Blagojević.

On je naveo da je “Nedićevoj očigledno zadatak da dejstvuje u ime svog stranačkog šefa Jelene Trivić kad god treba napasti i popljuvati validne političke suparnike”.

– Kao čovjek koji se bavi egzaktnom strukom, shvatam da Nedićeva barata nečim vrlo fluidnim kao što je demokratija, a tumačenje ovog osjetljivog materijala naučila je kao Fulbrajtov stipendista u SAD. Svima koji se dive ovom dostignuću, prenosim gađenje i odbijanje jedne Mirjane Bobić Mojsilović da uzme stipendiju i ode da ‘posrče’ pamet preko okeana, ne želeći da uđe u plaćeničku grupu stranih agenata i doušnika – rekao je Blagojević.

Reagujući na današnje saopštenje PDP u kojem je Nedićeva iznijela niz optužbi i uvreda na račun poslanika SNSD u Predstavničkom domu parlamenta BiH Sanje Vulić, Blagojević je rekao da se Nedićeva trudi iz petnih žila da diskredituje nekoga ko se politikom bavi deceniju i po, prošao i Scilu i Haribdu i vratio se kao pobjednik.

– To i jeste ono čega se plaši Trivićeva i na koga, preko svojih poslušnika, usmjerava otrovne strelice. Trivićeva očigledno nema dovoljno kapaciteta da izađe Sanji Vulić na crtu, pa šalje izaslanika koji po produktivnosti napadačkih tekstova uskoro treba da obori Ginisov rekord, bar nešto za Fulbrajta – naglasio je Blagojević, dodavši da se Nedićeva politikom ionako bavi samo po naređenju i iz interesa.

Autor: SRNA/Srskainfo