I mještane Gornjih Orlovaca muče isti problemi kao i u drugim mjesnim zajednicama, zato je veoma važno ulagati u komunalnu infrastrukturu, rekao je na predizbornoj tribini u ovom naselju Goran Velaula, kandidat SNSD-a za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH.

“Problem je komunalna infrastruktura i ono što smo mi počeli da radimo prije dvije godine nastavićemo da radimo i ove godine. Ravnomjerno ćemo ulagati i u grad i u selo”, rekao je Velaula.

Zadovoljstvo je vidjeti veliki broj građana na našim tribinama i to nam daje dodatnu snagu da istrajemo na našem putu izgradnje Republike Srpske, istakao je Ognjen Vukojević, kandidat SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske.

“Ovdje sam, prije svega, da razgovaram sa mladim ljudima, da saslušam njihove potrebe. Isto tako da im predstavnim svoj plan i program po kojem ću raditi, bez obzira bio izabran za narodnog poslanika ili ne”, dodao je Vukojević.

Izgradnja auto-puta Banjaluka-Prijedor kreće iz Gornjih Orlovaca, mještani će od toga imati koristi i to će biti od privrednog značaja za ovaj kraj, poručeno je sa predizborne tribine SNSD-a u ovom prijedorskom naselju.

Izvor: kozarski