Narod prepoznaje SNSD kao čuvara Republike Srpske, a Milorada Dodika i Željku Cvijanović kao zaštitnike Srpske i cijelog naroda i to će sigurno 2. oktobra i potvrditi, izjavio je kandidat za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici jedan Dražen Vrhovac.
On je dodao da su sve tribine bile izuzetno posjećene, što je jasan znak povjerenja koje imaju SNSD i građani Prijedora.

“U svakoj mjesnoj zajednici gdje smo bili sva naša obećanja su ispunjena i to stvara ogromno povjerenje. Mi to čuvamo, građani to čuvaju i vjeruju u nas”, istakao je Vrhovac na večerašnjoj izbornoj tribini u prigradskom naselju Urije.

Nosilac liste Gradskog odbora SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici jedan Dragoslav Kabić rekao je novinarima da su Urije veoma važna mjesna zajednica grada Prijedora, a da SNSD ovdje ima jaku organizaciju.

“Očekujemo u nedjelju pobjedu na sva četiri nivoa, jer mislim da su građani prepoznali ono što mi sve ovo vrijeme propagiramo. Mislim da ćemo 2. oktobra slaviti jednu veliku pobjedu SNSD-a u gradu Prijedoru”, rekao je Kabić.

Na tribini SNSD-a na Urijama predstavljeni su i ostali kandidati ove partije u Izbornoj jedinici jedan.

Izvor: Agencije